Vanaf je smartphone kun je je mobiele tickets bewaren en delen in Wallet (iPhone), PassAndroid (Android) of Pass Wallet (Windows).

- Open Wallet, PassAndroid of Pass Wallet op je mobiel.

- Klik op 'i' rechtsonder

- Kies 'deel kaart'

- Kies bericht of e-mail

- Zoek de persoon (selecteer het mobiele telefoonnummer)

- Klik op het pijltje rechtsonder

Tip: mobiele tickets kunnen ook worden gedeeld met anderen via de bevestigingsmail. Je kunt de bevestigingsmail doorsturen waarna de gewenste persoon zijn of haar mobiele ticket op een eigen smartphone kan opslaan.

Letop: Bewaar je tickets op een veilige plaats. Zorg ervoor dat je tickets niet worden gekopieerd.

Elk ticket bevat een unieke barcode die zal gescand worden aan de ingang van het evenement.