Hieronder volgt een stappenplan voor het verzilveren van je verkregen promotiecode / vouchercode.

Stap 1: Selecteer het vak

Stap 2: Vul de promotiecode in en selecteer het aantal tickets

Klik op 'Gebruik promotiecode'. Vul de verkregen promotiecode in. Vervolgens klik je op 'OK' en voeg daarna het aantal tickets toe.

Stap 3: Vul de vouchercode in

Bij pijl 1 staat een vakje met keuzes. Selecteer de juiste korting

Bij pijl 2 vul je de persoonlijke vouchercode(s) in.

Klik bij pijl 3 op 'voeg toe aan de selectie' en klik op 'volgende'.

Stap 4: Rond het bestel proces verder af.