Achter de schermen zijn wij bezig met de voorbereidingen van de locatievoorstelling SKAAD die, zoals u uiteraard weet, nu in april-mei 2021 plaatsvindt. Wij doen er alles aan om dit mogelijk te maken op een veilige manier voor spelers en bezoekers.


Uiteraard hebben wij niet in de hand hoe corona zich verder ontwikkeld en wat de regelgeving van dat moment zal zijn. We gaan ervan uit dat we dan nog te maken hebben met maatregelen zoals de 1,5 meter afstand en een beperkt aantal bezoekers bij een voorstelling. Dit heeft consequenties voor onze reeks voorstellingen en de data waarop we spelen want we willen dat iedereen die een kaart gekocht heeft de voorstelling kan zien.


Wij werken diverse scenario’s uit en onze verwachting is dat we u hier medio februari 2021 meer over kunnen meedelen. Het goede nieuws is dus dat we ervan uitgaan dat we deze bijzondere locatievoorstelling kunnen gaan spelen in het jaar waarin we 75+1 jaar bevrijding herdenken en vieren!


Update 25-03-2021:
Helaas, voorlopig kunnen we de locatievoorstelling SKAAD nog niet aan het publiek laten zien. SKAAD zou oorspronkelijk op 16 april 2021 in première gaan, maar door de huidige coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt om de speeldata uit te stellen.

Wij zetten ons in om, zodra er verruiming is, de voorstelling voor publiek te spelen. Op dit moment richtten we ons nog op het voorjaar van 2021. Binnenkort weten we wanneer we kunnen starten met de reeks voorstellingen en ontvangt u hierover opnieuw bericht.

Uw toegangskaart blijft geldig en wij hopen u binnen niet al te lange tijd met open armen te mogen ontvangen.

Wederom bedankt voor uw vertrouwen en geduld!