Heb je via de ANWB tickets gekocht voor Wadopera Peter Grimes? Dan heb je via de ANWB een unieke persoonljke 12cijferige vouchercode ontvangen. Deze dien je nog om te wisselen voor een entreeticket. Dat kun je op de volgende wijze doen:

1. Ga naar de verkooppagina van VanPlan.
  2. Kies de button 'Koop deze tickets' bij je datum naar keuze. In deze ANWB actie heb je de keuze uit 10, 17, 21 of 22 september 2021.
  3. In de bestelmodule kun je kiezen uit "Hoekvak Links" of "Hoekvak Rechts". Let op: in de andere vakken zijn geen ANWB tickets te bestellen.
  4. Klik op de groene button 'Gebruik promotiecode' en vul hier de promotiecode ANWB21 in. Klik op OK, er verschijnt nu een optie om ANWB tickets te bestellen.
  5. Kies de ANWB optie en selecteer het gewenste aantal tickets.
  6. Vul voor ieder ticket je eigen unieke persoonlijke 12cijferige vouchercode in. Per vouchercode kun je 1 ticket bestellen.
  7. Klik op 'Voeg toe aan selectie' en doorloop de verdere bestelmodule om je tickets te ontvangen.

Let op: verzending van de tickets per e-mail is gratis. Wil je graag tickets per post ontvangen, dan betaal je daarvoor nog portkosten.