1. Koop een Passe-Partout Friese Musea via de button onderaan deze pagina.
  2. Download het Passe-Partout op je mobiele apparaat of print het.
  3. Ga naar een van de deelnemende musea en laat deze scannen.
  4. Het Passe-Partout drie maanden geldig in de aangegeven periode en biedt toegang tot drie musea. In deze periode gelden ook de overige voordelen.
  5. Geniet van het moois dat de musea in Friesland te bieden hebben.

Koop nu een Passe-Partout Friese Musea!