Gebruik jouw unieke persoonlijke vouchercode als volgt:

• Ga naar de website, klik hier
  • Kies 'Bestel seizoenkaart'
  • In de bestelmodule kies je eerst het vak waar je komend seizoen wil zitten.
  • Als je het vak hebt geselecteerd klik je op de groene button 'Gebruik promotiecode'. Vul hier de promotiecode UNISVOUCHER / JEUGDLID / RECREANT in en klik OK. Let op: vul hier de tekst in, bijvoorbeeld "UNISVOUCHER", niet je 12-cijferige vouchercode.
  • Selecteer nu het gewenste aantal stoelen.
  • Kies voor iedere stoel het juiste prijstype 'Korting seizoenkaart Regulier' of 'Korting seizoenkaart Jeugd 5 t/m 17 jaar'. Vul voor iedere seizoenkaart je eigen unieke persoonlijke vouchercode in. Let op: maximaal 1 seizoenkaart per vouchercode.
  • Voeg het gewenste aantal seizoenkaarten toe aan je selectie. Er wordt nu automatisch een plaats op de tribune toegewezen. Je kunt deze indien gewenst ook wijzigen in andere plaatsen via de plattegrond.