Voor het bezoeken van evenementen is een geldig coronatoegansbewijs nodig. Je kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

1) Vaccinatiebewijs
Na volledige vaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. Een vaccinatie is geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.

2) Herstelbewijs
Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

3) Testbewijs
Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit. Een test is in te boeken via testenvoortoegang.org. Let op: een thuis/zelf test is geen geldig testbewijs!

Meer informatie over het aanmaken van een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck app is hier te vinden.

Indien je niet beschikt over een smartphone, dan kun je een papieren bewijs printen via www.coronacheck.nl

Let op: een vermelding in het Gele Boekje is niet geldig als coronatoegangsbewijs.
Meer informatie vindt je op de website www.coronacheck.nl