Vanwege de geldende Coronarichtlijnen moeten wij bij elke bezoeker een Corona-check doen om toegang tot het terrein te krijgen. Voor uw bezoek aan de Wadopera heeft u daarom het volgende nodig:

A. Entreeticket, parkeerticket en eventueel dinerticket of ticket proeverij (laatste twee optioneel verkrijgbaar)

B. Een geldig coronabewijs

C. Een geldig legitimatiebewijs (ID kaart/paspoort/rijbewijs)

Een coronabewijs kunt u laden in uw CoronaCheck-app. Eén van de volgende drie coronabewijzen volstaat (m.u.v. kinderen jonger dan 13 jaar):
• Volledige corona vaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin;
• Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona;
• Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement via Testen voor Toegang.

De Wadopera is aangesloten bij Testen voor toegang. Dit kan in Leeuwarden of Drachten. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website. Een testbewijs is 2 uur na afname geldig tot maximaal 24 uur na afname.
Heeft u al wel uw volledige vaccinatie gehad, maar is dat nog geen 14 dagen geleden? Dan moet u zich ook laten testen.

De toegangscontrole neemt door het scannen van het coronabewijs meer tijd in beslag dan normaal. Houd daarom bij de ingang uw legitimatiebewijs en de CoronaCheck-app bij de hand. Zorg dat de app up-to-date is om opstoppingen in de rij te voorkomen.