Heb jij tickets besteld voor Smokkelbern 2020 en destijds de voorstelling niet kunnen bezoeken? Je hebt dan van VanPlan op 09-02-2022 een nieuwsbrief ontvangen met jouw unieke persoonlijke vouchercode om tickets te reserveren voor 2022. Heb je deze gemist? Vraag dan je unieke persoonlijke vouchercode op via ons contactformulier.

Reserveer direct

Zet uw 2020 tickets om naar een toegangsbewijs voor de editie van 2022. Je kunt dit als volgt doen:

1. Ga naar de website van Smokkelbern en kies daar de optie 'Tickets'.

2. Kies de gewenste datum en locatie.

3. In de bestelmodule klikt u op de groene button 'Gebruik promotiecode'. Voer hier de promotiecode SMOKKEL2020 in en klik OK.

4. Er verschijnt nu een optie om een gratis ticket te reserveren. Selecteer het gewenste aantal tickets en vul per ticket uw unieke persoonlijke 12cijferige vouchercode in (zie hierboven voor uw persoonlijke vouchercodes). Let op: maximaal 1 ticket per vouchercode.

5. Doorloop de verdere bestelmodule om uw tickets te downloaden.

FAQ

Wat moet ik doen als ik de melding 'ongeldige promotiecode' krijg?
Let op dat je de juiste promotiecode gebruikt. Gebruik in het veld promotiecode de tekst SMOKKEL2020 om de mogelijkheid tickets te reserveren te unlocken. Pas na het selecteren van het aantal tickets gebruik je jouw eigen unieke persoonlijke vouchercode.