Zet je tickets om naar een toegangsbewijs voor de editie van 2022. Je kunt dit als volgt doen:

1. Ga naar het bestelpagina van De Messias en kies daar de optie 'Tickets'.

2. Kies de gewenste datum.

3. In de bestelmodule klikt u op de groene button ''Gebruik promotiecode''. Voer hier de promotiecode MESSIAS in en klik op OK.

4. Er verschijnt nu een optie om een gratis ticket te reserveren. Selecteer het gewenste aantal tickets en vul per ticket uw unieke persoonlijke 12cijferige vouchercode in (zie hierboven voor uw persoonlijke vouchercodes). Let op: maximaal 1 ticket per vouchercode.

5. Doorloop de verdere bestelmodule om uw tickets te downloaden.