Normale entree ticket:

Heb je vorig jaar tickets gehaald dan heb je van ons op 29-11-2021 een mail gekregen met de nieuwe tickets. Dit zijn de geldige tickets.

Kan je het mailtje niet meer terug vinden? Download dan onze Ticketmatic App maak dan een account aan met het mailadres waarmee je toen je kaarten hebt besteld. Hierin zullen je oude, maar ook je nieuwe, tickets zichtbaar zijn.

Weten hoe je de app moet installeren? Klik dan hier!

Entree tickets met KFPS korting:

• Heb je al 10 tickets besteld, en deze niet geannuleerd. Dan blijven je tickets geldig. Ook als je geen lid meer bent.

• Heb je minder dan 10 tickets besteld en deze niet geannuleerd. Ook dan blijven je tickets geldig. Ben je nog steeds lid, dan kun je met je vouchercode het resterend aantal tickets nog bijboeken.
    Ben  je geen lid meer? Dan  is je code geblokkeerd. Oude tickets blijven wel geldig, maar je kunt geen nieuwe meer boeken met korting.

• Heb je vorig jaar tickets besteld en daarvoor een terugbetaling aangevraagd? Als je nog steeds lid bent, dan kun je met dezelfde vouchercode opnieuw bestellen met korting. Ben je geen lid meer? Dan is je code geannuleerd en heb je dus geen recht op nieuwe tickets met korting.

Wil je weten hoeveel tickets je al hebt of wil je je tickets op je mobiel hebben download dan onze Ticketmatic App!

Weten hoe je de app moet installeren? Klik dan hier!